Selecteer een pagina

Hein Goddijn

Schilderwerken

Binnenschilder- en latexwerk

Om u uw kozijnen, deuren en andere houten delen te voorzien van een nieuwe verflaag, bent u bij Hein Goddijn Schilderwerken aan het juiste adres.

Op wanden en plafonds kunnen de meest voorkomende kleuren latex worden aangebracht. Er zijn door verffabrikanten latexen ontwikkeld die voor verschillende ondergronden geschikt zijn. Wanden en plafonds worden voorzien van een op waterbasis uitstekende binnen kwaliteit latex. Deze is er in verschillende soorten, elke toepasbaar op specifieke ondergrond.  Naast de bekende latex met een matte uitstraling is er ook een latex met een lichte glans. Voor keukens en natte ruimtes is er speciale latex die licht waterafstotend en tevens schimmelwerend is. De uiteindelijke kleur speelt een belangrijke rol ter verfraaiing van uw woning, zeker in combinatie met het overige schilderwerk. Hein Goddijn Schilderwerken adviseert u graag bij het maken uw keuze.

Buitenschilderwerk

Hein Goddijn Schilderwerken is gespecialiseerd in het schilderen en onderhouden van de buitenzijde van uw woonhuis of bedrijfspand. Daar profiteert u direct van, want professioneel schilderwerk en onderhoud verlengt het levensduur van uw vastgoed.

De keuze voor de juiste buitenverf is zeer belangrijk. De verf moet bestand zijn tegen wisselende weersinvloeden, zon, regen en kou. Bij houten kozijnen en deuren moet de verf bestand zijn tegen het krimpen en uitzetten van hout. Bovendien moet het kunnen ademen, zodat vocht in het hout ook naar buiten kan. Daarnaast schilder ik  ook de buitenmuren in alle gewenste kleuren, zodat uw huis of pand weer fris en opgeknapt in het straatbeeld past.

Behang

Wanden voorzien van behang is een vak apart. Hein Goddijn Schilderwerken beheerst dat als geen ander.

Van advies over gebruik van de kleuren, het combineren met schilderwerk naar het vertalen van uw persoonlijke wensen.

Mutatie-onderhoud

Hein Goddijn Schilderwerken kan ook de mutatie-onderhoudt verzorgen van woningbouwcorporaties. Mutatie- onderhoudt houdt in dat wanneer een woning van huurder wisselt, deze weer in een nette situatie gebracht wordt voor een volgende huurder. Hein Goddijn Schilderwerken kan alle specifieke wensen van de woningbouwcorporaties met betrekking tot mutatie-onderhoud voorzien.

Meerjarenplan

Degelijk en kwalitatief hoogwaardig schilderwerk biedt bescherming tegen zon, wind, regen, vuil, schimmels en wat al niet meer. Goed schilderwerk verlengt de levensduur van vastgoed met vele jaren.

Sommige vastgoedeigenaren kiezen ervoor het onderhoud tot op het allerlaatste moment uit te stellen en te wachten tot de verf als bladerdeeg van de kozijnen spat. Afgezien van de vraag of dat de uitstraling van het gebouw ten goede komt, kost het herstellen van achterstallig onderhoud altijd meer geld dan periodiek onderhoud.

Uitsluitend maken wij gebruik van Sikkens, Sigma, Boonstoppel en Veveo verven voor het beste resultaat.

Uitsluitend maken wij gebruik van Sikkens, Sigma, Boonstoppel en Veveo verven voor het beste resultaat.

Contact

Telefonisch en per e-mail ben ik goed bereikbaar. Heeft u vragen, wilt u een offerte ontvangen of een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens. Het is mijn streven om zo spoedig mogelijk op uw berichten te reageren en indien noodzakelijk neem ik telefonisch contact met u op.

Adres:
Mecklenburg 28
2171 DT Sassenheim

Telefoon: 0252 222 129
Mobiel: 06 5556 2237
E-mail: info@heingoddijnschilderwerken.nl

Adres
Mecklenburg 28, 2171 DT Sassenheim

Telefoon
0252 222 129
06 5556 2237

E-mail
info@heingoddijnschilderwerken.nl