Selecteer een pagina

Na jarenlang mijn ervaringen opgedaan te hebben bij div. schildersbedrijven ben ik in 2003 voor mezelf begonnen. Zodat ik onder me eigennaam het mooi werk mag afleveren.

Door de jaren heen is me vaste klanten kring al aardig uitgebreid. Maar ik ben met mijn 51 jaar nog lang niet klaar met nieuwe uitdagingen. Ik zorg dat ik op de hoogte blijf door div info dagen en cursussen bij de wonen. Zodat ik voor elk project de beste service kan verlenen. En uw als klant kan adviseren van de nieuwste trends en tips.

Kleine of grote projecten, zakelijk of particulier ik streef ernaar om de werkzaamheden na alle tevredenheid af te ronden. Schilder/saus of behangwerk ja zelfs de klusjes zoals lampen/schilderijen/gordijnen ophangen is een extra die ik als bedrijf uitvoer. Mocht het project werk bieden voor meerdere mensen, ik werk samen met div andere schilder zzp-ers en aannemers die met dezelfde eisen werken als ik. De werkzaamheden worden uitsluitend uitgevoerd met A-producten.

Uitsluitend maken wij gebruik van Sikkens, Sigma, Boonstoppel en Veveo verven voor het beste resultaat.

Uitsluitend maken wij gebruik van Sikkens, Sigma, Boonstoppel en Veveo verven voor het beste resultaat.

Contact

Telefonisch en per e-mail ben ik goed bereikbaar. Heeft u vragen, wilt u een offerte ontvangen of een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens. Het is mijn streven om zo spoedig mogelijk op uw berichten te reageren en indien noodzakelijk neem ik telefonisch contact met u op.

Adres:
Mecklenburg 28
2171 DT Sassenheim

Telefoon: 0252 222 129
Mobiel: 06 5556 2237
E-mail: info@heingoddijnschilderwerken.nl

Adres
Mecklenburg 28, 2171 DT Sassenheim

Telefoon
0252 222 129
06 5556 2237

E-mail
info@heingoddijnschilderwerken.nl